Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan Samet (30) ve Asena Bülbül (30), seneler önce ilkokul sınıf arkadaşıydı ve çok iyi anlaşıyorlardı. Aradan geçen 20 yılın ardından tekrar karşılaşan ve birbirlerine aşık olan fanatik Fenerbahçeli çift, dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19 Temmuz’da nikah kıyarak dünya evine girdi.

Şahitleri Galatasaray ve Beşiktaşlı Arkadaşları Oldu

Nikah törenine Fenerbahçe marşı eşliğinde, üzerinde kendi isimlerinin yazdığı 19 ve 07 numaralı Fenerbahçe formasıyla gelen çiftin nikah şahitliğini, yine forma giyerek törene katılan Beşiktaş ve Galatasaraylı arkadaşları yaptı. Tribüne dönüşen nikah salonunda bir ömür boyu birlikte olacaklarına 'evet' diyerek evlilik cüzdanlarını alan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

“Yıllar Sonra Yine Birbirimizi Bulduk”

Çiçeği burnunda gelin Asena Bülbül, “İlkokuldan sınıf arkadaşıyız. Fenerbahçe hayatımızdaydı. Yıllar sonra yine birbirimizi bulduk. Hayalim bu tarihte evlenmekti. Ailem fanatik Fenerbahçeli. Kardeşlerimin ismi de Can ve Bartu. Nikah şahitlerimiz Galatasaray ve Beşiktaşlıydı. Değişik bir ambiyans oldu” dedi.

“Çocuklarımız Olursa Onlar da Fenerli Olacak”

19 Temmuz’da evlenmenin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirten Samet Bülbül ise, “O tarihte evlenmek güzel bir duygu. Mutluyuz. Evimizde de maçları kaçırmayacağız. Çok güzel tepkiler aldık. Sülalemde iki kişi Fenerli. Birisi dedem, birisi ben. Çocuklarımız olursa onlar da Fenerbahçeli olacak. En beğendiğimiz futbolcu Edin Dzeko. Bu sene şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

Bu mutlu günlerinde takımlarına olan bağlılıklarını vurgulayan çift, düğünlerini unutulmaz kılarak hem kendileri hem de davetlileri için farklı bir deneyim yaşattı.

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Kaynak: İHA