2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda Gürcistan, üçüncü ve son maçında Portekiz'e karşı sahaya çıkacak. Gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz karşısında galibiyet arayacak olan Gürcistan, bir üst tura yükselmek için mutlak galibiyete ihtiyaç duyuyor. Peki, Gürcistan-Portekiz maçı hangi tarihte, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı 15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı

Gürcistan-Portekiz Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ( EURO 2024) Türkiye'nin de mücadele ettiği F Grubu'nda, Gürcistan ile Portekiz yarın karşı karşıya gelecek. Arena AufSchalke Stadı'nda oynanacak bu kritik mücadele, saat 22.00'de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Gürcistan'ın Kazanması Gerekiyor

Grupta oynadığı iki maçta sadece bir puan toplayabilen Gürcistan, gruptan çıkmak için Portekiz'i yenmek zorunda. Daha önceki iki karşılaşmada altı puan toplayarak gruptan lider çıkmayı garantileyen Portekiz, rahat bir konumda maça çıkacak.

İkinci Kez Karşılaşıyorlar

Gürcistan ve Portekiz, tarihlerinde ikinci kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne kadar oynanan tek maçı Portekiz 2-0 kazanmıştı.

Muhabir: Haber Bülteni