Antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken, futbolcular pas çalışmalarıyla devam etti. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen idman sonrası, oyuncular top kapma çalışması yaptı. Daha sonra antrenmanın basına kapalı bölümünde ise RFS maçı için özel taktiksel çalışmalar üzerinde duruldu.

Osimhen Katılmadı

Antrenmana, sakatlığı bulunan Nijeryalı yıldız Victor Osimhen katılmazken, Faslı oyuncu Hakim Ziyech takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ziyech’in sahadaki performansı teknik ekip tarafından yakından takip edildi.

Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim! Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim!

Batshuayi'nin Doğum Günü Kutlaması

Antrenman öncesinde 31 yaşına giren Michy Batshuayi’nin doğum günü kutlandı. Genç oyuncu Berat Luş, Batshuayi’ye doğum günü pastasını ikram ederken, Belçikalı forvet, daha sonra teknik direktör Okan Buruk ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Takım Letonya'ya Hareket Ediyor

Galatasaray kafilesi, bugün saat 15.00'te Letonya'nın başkenti Riga'ya uçacak ve RFS karşılaşması öncesinde son hazırlıklarını burada yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı