Kore Kültür Merkezi, K-Pop severleri heyecanlandıracak bir etkinlik düzenliyor. 2024 K-Pop Academy programı kapsamında dans ve vokal kursları açılıyor. Programa katılmak isteyenler için başvurular 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 15:00’e kadar devam edecek. Dans ve vokal eğitimleri 23 Eylül’de başlayacak ve 19 Ekim’e kadar sürecek.

Dans ve Vokal Kursları: Kurslar, üç farklı seviyede düzenleniyor:

  • Temel ve Orta Seviye Dans Kursu: TripleS’in Girls Never Die adlı parçası üzerinden koreografiler öğrenilecek.
  • Yüksek Seviye Dans Kursu: Ateez’in Rocky ve Work adlı şarkılarıyla daha zorlu dans hareketleri çalışılacak.
  • Vokal Kursu: Şarkı söyleme becerilerini geliştirmek isteyenler için özel bir eğitim verilecek. Vokal kursuna başvuracakların, söyledikleri bir dakikalık şarkı videosunu YouTube’a yükleyerek başvuru formuna eklemeleri gerekiyor.

Kurslar, Kore Kültür Merkezi’ne yakın dans salonlarında ve merkez binasında gerçekleştirilecek. Eğitimler hafta içi her gün ve Cumartesi günleri, saat 17:00 - 19:00 ve Cumartesi günleri 14:00 - 16:00 saatleri arasında yapılacak.

Öğrenci Gösterisi ve Sertifika Koşulları: Kurs sonunda, 19 Ekim'de Kore Kültür Merkezi'nde öğrencilerin sergileyeceği bir gösteri düzenlenecek. Sertifika almak isteyen öğrencilerin derse düzenli katılım göstermeleri şart. İki veya daha fazla devamsızlık durumunda sertifika verilmeyecek.

Başvuru ve İletişim: Başvurular dans ve vokal kursları için ayrı formlar üzerinden yapılacak. İlgilenenler başvuru linkleri üzerinden kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

İletişim: Kore Kültür Merkezi
E-posta: [email protected]
Telefon: 0312-468-3050

Okul yolunda ceviz ikramı Okul yolunda ceviz ikramı

 
 

Muhabir: Sevda Ecem