Gündem

3 Ekim'de açılacak olan Cem Garipoğlu’nun mezarlığında polis nöbet tutuyor!

Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı, 3 Ekim 2024 tarihinde açılacak. Karabulut ailesinin talebi üzerine gerçekleşecek olan mezar açma işlemi için güvenlik önlemleri alındı.

Abone Ol

Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarının 3 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00’de açılmasına karar verildi. Bu gelişme, Münevver Karabulut’un ailesinin avukatları aracılığıyla yaptığı fethi kabir talebiyle başladı. Talep, Garipoğlu’nun ölü bulunup bulunmadığına dair ortaya çıkan şüpheler üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından değerlendirildi ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazıldı.

Münevver Karabulut, 2009 yılında Bahçeşehir’deki bir villada Cem Garipoğlu tarafından hunharca öldürülmüştü. Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Olayın ardından, ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı konusunda çeşitli iddialar gündeme gelmişti. Bu doğrultuda, mezar açıldığında alınacak kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılması planlanıyor.

Güvenlik açısından, polis ekiplerinin Garipoğlu’nun kabrinin bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı’nda nöbet tuttuğu gözlemlendi. Açılacak mezar ile ilgili süreç ve güvenlik önlemleri dikkatle takip ediliyor.