Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

"Gelin" dizisi, sürükleyici hikayesi ve çarpıcı sahneleriyle dikkat çekiyor. Hançer, hayallerinden vazgeçip farklı bir dünyaya adım atarken, Cihan ise soyadının getirdiği ağırlıkla mücadele ediyor. Develioğlu ailesinin köklü ve zengin geçmişinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Ailenin devamı, Cihan'ın doğacak erkek çocuğuna bağlı, ancak Cihan çocuk sahibi olamıyor. Mukadder Develioğlu, oğlunun soyunu devam ettirebilmesi için acımasız bir plan yapıyor ve Cihan'ın eşi Beyza'dan boşanmasını istiyor. Tek amacı erkek torun sahibi olmak olan Mukadder, oğlunun çocuk sahibi olduktan sonra Beyza ile yeniden evleneceğini vaat ediyor.

HANÇER VE CİHAN'I NELER BEKLİYOR?

Diğer yanda ise fakirlik içinde yaşayan genç bir kız olan Hançer bulunuyor. Hançer, hayatını altüst edecek bir teklifle karşı karşıya kalır. Mukadder Develioğlu, oğluyla evlenip erkek çocuk dünyaya getirmesi için Hançer'e teklif götürür. İlk başta bu teklifi reddeden Hançer, abisinin ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenince kabul etmek zorunda kalır. Hançer ve Cihan, bu karanlık oyunların içinde kaybolurken, aşkın büyüsüne kapılacaklar mı?

"Gelin" dizisi, bu akşam sezon finali ile ekranlara geliyor.

Muhabir: Haber Bülteni