Diyarbakır'da 7 yaşındaki kız çocuğunu toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalışan taciz şüphelisi, mahallenin fark etmesiyle anında kaçtı. 

Korkunç olay Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi, Ayşenur Zarakolu Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre 30 yaşlarında olan ve üzerinde gri üst ile lacivert kot pantolon bulunan erkek şüpheli, kız çocuğunu arazideki toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalıştı.

Dıyarbakır Cınsel Istısmar

Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a Tepki: "Başarısız Bir Psikolojik Harekat Girişimi" Türkiye'den İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a Tepki: "Başarısız Bir Psikolojik Harekat Girişimi"

Durumu fark eden vatandaşlar o bölgeye doğru yürüdü. Vatandaşın geldiğini gören adam olay yerinden kaçtı. Çocuk sağlık kontrolü için Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. 

Kontrollerinde bacağında ısırık izleri tespit edilen mağdur çocuk, Çocuk İzlem Merkezi'ne (ÇİM) götürüldü. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan ve eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Dıyarbakır-1

Kaynak: Haber Merkezi