Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

ABB'den gelen açıklamaya göre, Türkiye genelinde meydana gelebilecek doğal afetlerde ihtiyaç sahiplerine yerinde hizmet götürmek amacıyla, mobil yemek TIR'ı filosu genişletildi. Bu hamle, acil durumlarda hızlı müdahaleyi kolaylaştıracak ve gıda desteği sağlama kapasitesini artıracak.

Yeni Araçlar Tanıtıldı

Tayvan Türkiye Temsilciliği Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında temin edilen yeni mobil TIR'lar ve güneş enerji sistemleri, Gazi Park'ta düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. BelPa Kafe ve Restoran'da gerçekleşen etkinlikte, afet durumlarında kullanılacak araçlar halkın beğenisine sunuldu.

Destek Çalışmaları Sürüyor

ABB, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük depremin ardından başlattığı yardım çalışmalarını sürdürüyor. Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu'nun hibe desteği ve BelPa AŞ’nin katkılarıyla devreye alınan yeni araçlarla, afet bölgelerine daha hızlı ve etkili ulaşım hedefleniyor.

Yeni Mobil Tırlar Hizmette

Etkinlikte sergilenen 2 tam kasa, 3 yarım kasa olmak üzere toplam 5 mobil TIR, 2 çorba ikram aracı ve 5 güneş enerji sistemi, olası afetlerde kullanılmak üzere hazır hale getirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı