Kim Kimdir Nereli

Abdullatif Şener'in oğlu kim? Abdüllatif Şener'in Oğlu Bedirhan Şener Kimdir?

Eski Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, akademik ve profesyonel yaşamında dikkat çeken bir isim. İşte Bedirhan Şener’in kariyerine dair detaylar...

Abone Ol

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Sivas İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra, yüksek öğrenim için Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne yöneldi. 1977 yılında İktisat ve Maliye Bölümünden mezun olan Şener, akademik kariyerine Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulunda araştırma görevlisi olarak adım attı.

Abdüllatif Şener'in Oğlu Bedirhan Şener Kimdir?

Gazi Üniversitesi'nde Maliye Teorisi alanında doktorasını tamamlayan Bedirhan Şener, akademik kariyerine Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekan yardımcılığı yaparak devam etti. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde öğretim üyeliği görevini üstlendi.

Bedirhan Şener, kamu sektöründe de önemli bir görev üstlendi. Maliye Bakanlığı’nda gelirler kontrolörü olarak görev yaptı ve bu süreçte mali düzenlemeler ve denetim konularında katkılarda bulundu.

Kariyeri boyunca hem akademik hem de profesyonel anlamda birçok başarıya imza atan Bedirhan Şener, babasının izinden giderek Türk ekonomi ve maliye alanında etkili bir figür olmuştur. 

Abdüllatif Şener'in Oğlu Bedirhan Şener Anneannesini Rehin Alarak Öldürdü

 31 Temmuz 2024 akşamı Abdullatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneanesini rehin alarak öldürdüğü öğrenildi. 

Bedirhan Şener'in psikolojik problemleri olduğu iddia edilirken yakın çevresi madde kullandığını da iddia ediyor.