Ankara'da açık hava sinema keyfi devam ediyor! 14 Haziran 2024 Cuma günü, CerModern açık hava sahnesinde "Demir Pençe" filmi izleyicilerle buluşacak. Sean Durkin'in yönetmenliğini yaptığı film, Amerikan güreşinde bir döneme damga vuran Von Erich ailesinin zaferler ve trajedilerle dolu hikayesini anlatıyor.

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Film Detayları
Vizyon Tarihi: 14 Haziran 2024, Cuma
Saat: 20:15
Yer: CerModern açık hava sahnesi, Ankara
Film Türü: Dram, Spor
Süre: 130 dakika
Dil: İngilizce (Türkçe altyazılı)

Film Konusu

"Demir Pençe" filmi, kendisi de çok başarılı bir güreşçi olan baba Fritz Von Erich'in, oğullarını 1 numaraya taşımak için despot ve zalimce yöntemler uygulamasını konu alıyor. Şampiyon kardeşler, sporda zirveye tırmanırken, aile olarak büyük güçlüklere ve çalkantılı olaylara göğüs germek zorunda kalırlar. Bu destansı hikaye, Amerikan güreş tarihine damga vuran bir ailenin zafer ve trajedilerle dolu yaşamını gözler önüne seriyor.

Oyuncu Kadrosu


"Demir Pençe" filminin kadrosunda, yetenekli oyuncular yer alıyor. Ancak, film detaylarında kadronun tam listesi belirtilmemiştir. İzleyiciler, filmin etkileyici oyunculuk performanslarıyla büyülenmeye hazır olsun!

Von Erich ailesinin dramatik ve ilham verici hikayesini kaçırmayın! 14 Haziran'da CerModern'de "Demir Pençe" filmiyle Amerikan güreş tarihine tanıklık edin ve açık hava sinema keyfini doyasıya yaşayın.

Muhabir: Sevda Ecem