Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi İnönü Parkı'ndaki otobüs durağında asılan ilginç bir ilan, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. İlanda, evlenmek isteyen bir kişinin, kriterlerini belirterek kadın aradığı görüldü. İlanda, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim. Evlenmiş ayrılmış çocuksuz da olabilir" ifadeleri kullanıldı. İlanın altında ise irtibat için bir telefon numarası yer aldı.

İlanı gören vatandaşlar, duruma şaşırdıklarını ifade etti. 67 yaşındaki Vedat Köse, "İlanı gördüm, şaşırdım. Böyle bir şey yok yani, aklı başında bir adam bunu yazıp asar mı? Türkiye’de kadın mı kalmadı? Böyle bir şey yapılmış. Ben 67 yaşındayım, istesem şimdi evlenirim, yeter ki paran olsun, bu zamanda evlenecek kadın çok," dedi.

Emine Kul, ilanı saçma bulduğunu belirterek, "Böyle bir teklifi çok saçma buluyorum. Bu teklifle gençliğimizin bittiğini anladım. Böyle bir kadın arama şekli olamaz. Bence çok saçma," şeklinde konuştu.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Öte yandan, ilanı eğlence amacıyla yapılmış olarak değerlendiren Özlem Yarbay, "Bence eğlenmek için yapıyorlar, hiç inandırıcı gelmedi bu ilan. Buraya gelip ilan asacak kadar düşmüş olamazlar diye düşünüyorum. Bence böyle bir ilanın asılması saçma," dedi.

Bu ilginç ilan, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve çeşitli yorumlarla gündeme geldi.

Kaynak: İHA