Olay, Cuma akşamı saat 20.30 civarında Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde meydana geldi. Aşırı hız yapan 01 ASN 626 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak evlerinin önünde oturan Zozan Bülgen (41), oğlu Baran Bülgen (8), teyzesi Perihan Bülgen (38) ve komşuları Büşra Tan'a çarptı.

Sürücü ve Yanındakilere Tepki Büyüktü

Kaza sonrası olay yerinde hayatını kaybeden küçük Baran'ın ardından, bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, öfkeli aile üyeleri sürücü ve yanındaki kişilere saldırmak istedi. Polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılan sürücünün aracı, daha sonra taş ve sopalarla hasar gördü.

Baran Bülgen Gözyaşları İçinde Defnedildi

Baran Bülgen’in cenazesi, yapılan otopsinin ardından Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taziye evinde konuşan amca Salih Bülgen, sürücünün alkollü olduğunu ve yanında iki kadın bulunduğunu belirterek, “Bu kişiler araçlarında esrar bulundurdu. Adaletin yerini bulmasını ve bu şahısların gerekli cezayı almasını istiyoruz. Mahallemizde birçok sorun var, bunların çözülmesi gerek. Bu olay bir kaza değil, cinayettir,” dedi.

"En Ağır Cezayı Almalı"

Yaralıların durumuna da değinen Salih Bülgen, “Baran’ın annesi Zozan’ın beli kırıldı, diğer teyzesinin durumu ise hala kritik. Hastanede oldukları için cenazeye katılamadılar. Bu kişinin en ağır cezayı almasını talep ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Kaynak: İHA