Asayiş

Adana’da yaya yolunda feci kaza: El kaldırdığı araç durdurmadı, kadın hayatını kaybetti

Adana’nın Sarıçam ilçesinde, bir kadın, yaya yolunda durması için el kaldırdığı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Abone Ol

Adana’nın Sarıçam ilçesinde, bir kadın yaya yolunda durması için el kaldırdığı aracın çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün gece Kozan Yolunda meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Elvan Özdemir, yanında bir arkadaşıyla birlikte yaya geçidinden karşıya geçmek için hazırlandı. Ancak araçlar, yaya yolunda olmalarına rağmen durmadı. Özdemir ve arkadaşı, yolun ortasına kadar ilerledi ve gelen bir araca durması için el kaldırdı. Ancak araç, hızını kesmeyerek Özdemir’e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Özdemir ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Özdemir, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası, Özdemir’in çarpıldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlatarak olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor