Eğitim

AdımODTÜ’den “ODTÜ'lünün Sandviçi ve Kahvesi Benden” kampanyası

ODTÜ Geliştirme Vakfı’nın oluşturduğu AdımODTÜ ekibi final döneminde kütüphaneden çıkmayan öğrencilere destek olmak amacıyla öğrencilere sandviç, meyve ve kekten oluşan bir paket ve kahve ikram etmek üzere kampanya başlattı.

Abone Ol

ODTÜ’de bahar dönemi finalleri başladı. Bu süreçte öğrencilerin büyük bölümü kütüphanelerde gece gündüz ders çalışıyorlar.

ODTÜ Geliştirme Vakfı bünyesinde oluşturulan AdımODTÜ topluluğu bu konuda ilginç bir kampanyaya imza attı.

2023- 2024 Bahar dönemi final haftasında kütüphanede geç saatlere kadar çalışan öğrencilere sandviç, meyve ve kekten oluşan bir paket ve kahve ikram edecek olan AdımODTÜ, öğrencilere destek olmak isteyen vatandaşlara bağış çağrısında bulundu.

Kampanya duyurusunda “sizler de projeye destek olabilir ve dilerseniz öğrencilerimize mesajınızı iletebilirsiniz” denildi. Açıklamada ikram paketleri ile ilgili detaylı bilgi de verildi:

“İkram paketimiz: 20 cm baget sandviç, Muffin, Meyve, Taze sıkılmış meyve suyu, Su, Filtre kahve, Öğrencimize yazacağınız mesajınızı içeren şans kurabiyeleri:) içermektedir.”

Topluluk bugüne kadar 3 bin 433 ODTÜ mezunu ve ODTÜ dostu bağışçı, final dönemlerinde kütüphanede sabahlayan 25 bin 505 öğrenciye ikram paketi hediye etti. Bu yılki kampanya kapsamında bugüne kadar 46 bin 400 TL toplandı. Hedef ise 200 bin TL.

ADIMODTÜ HAKKINDA

AdımODTÜ ile lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, öğrenci toplulukları, araştırmacılar bilimsel, kültürel ve spor faaliyetleri için AdımODTÜ ekibinin desteği ile kendi projelerini oluşturabiliyor. Projeleri için maddi destek sağlayabilir, çalışmalarını duyurabilirler hatta ilgilenenlerin projelerine fiziksel katkıda bulunmalarını isteyebilirler. Toplanan maddi destek ODTÜ Geliştirme Vakfı’nın sahip olduğu statü sayesinde, sadece projede söz verilen çalışmanın yapılmasını sağlamak üzere hiçbir kesinti olmadan aktarılır. Proje tamamlandıktan sonra destekçilere ve proje ile ilgilenen kişilere detaylı bir rapor iletilir.