Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, kentteki Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Destek Merkezi'nde eğitim gören iki özel gereksinimli çocuğun en büyük hayalini gerçekleştirdi. Özgür ve Ozan isimli çocuklar, polis olmak istediklerini öğretmenlerine söyledi. Öğretmenler, çocukların bu talebini Emniyet Müdürlüğü'ne iletti. Talebe kayıtsız kalmayan emniyet yetkilileri, hemen harekete geçti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Yanık liderliğindeki polis ekibi, çoğu motosikletli polislerden oluşan bir grup ile Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette, Yanık çocuklara polis üniforması tişörtleri ve şapkalar hediye etti. Daha sonra çocuklar, polis motosikletlerine bindirilip devriyeye çıkarıldı. Yanık, çocuklara telsizlerle talimatlar verme fırsatı sundu.

Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Destek Merkezi yetkilileri, emniyet ekiplerine teşekkürlerini iletti. Bu anlamlı etkinlik, çocuklara unutulmaz bir polislik deneyimi yaşatarak büyük bir moral kaynağı oldu.

Kaynak: İHA