Son zamanlarda arama motorlarında karşımıza çıkan isimlerden biri olan Ahmet Burak Erdoğan'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Ahmet Burak Erdoğan kimdir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakınlığı nedir? İşte detaylar...

Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

Ahmet Burak Erdoğan Kimdir?

Ahmet Burak Erdoğan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük oğludur. İş insanı ve armatör olarak tanınan Burak Erdoğan, kariyerinde birçok başarıya imza atmıştır.

Ahmet Burak Erdoğan Kaç Yaşında?

Ahmet Burak Erdoğan, 4 Temmuz 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Daha sonra Londra'da ekonomi eğitimi aldı.

Ahmet Burak Erdoğan Ne İş Yapıyor?

Burak Erdoğan, iş hayatına ailesinin sahip olduğu şirketlerde yöneticilik yaparak başladı. 2006 yılında Turkuaz Denizcilik adlı şirketi satın alarak ismini Bumerz Denizcilik olarak değiştirdi. 2007 yılında Mecit Mert Çetinkaya ile birlikte MB Denizcilik Taşımacılık Limited Şirketi'ni kurdu. Bu şirket bünyesinde birçok yük gemisi işletmeye başladı ve şirketin filosu zamanla büyüdü.

Ahmet Burak Erdoğan Boşandı mı?

Burak Erdoğan, 2001 yılında Sema Ketenci ile evlendi. Sema Ketenci, İmam Hatip Lisesi'nden sınıf arkadaşı ve Rize'nin tanınmış Ketenci ailesinden gelmektedir. Çiftin özel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Ahmet Burak Erdoğan'ın Eşi Kimdir?

Ahmet Burak Erdoğan, 23 Şubat 2001 tarihinde Sema Ketenci ile evlenmiştir. Sema Ketenci, Rize'nin tanınmış Ketenci ailesindendir.

Ahmet Burak Erdoğan'ın Çocuğu Var mı?

Ahmet Burak Erdoğan'ın çocukları hakkında spesifik bilgiye ulaşmak zordur. Mevcut kaynaklar, çocuklarına dair detaylı bilgi sağlamamaktadır.

Ahmet Burak Erdoğan Nerede?

Ahmet Burak Erdoğan, armatörlük ve gemi işletmeciliği alanında faaliyet göstermektedir. Kendisi, MB Denizcilik Taşımacılık Limited Şirketi'nin kurucusu ve yöneticisidir. Bu şirket, yük gemileri işletmekte ve çeşitli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni