Bugüne kadar yapılan toplam destek ödemelerinin 84,3 milyar TL'ye ulaştığını belirten bakanlık kaynakları, bu ödemelerin ihtiyaç sahibi ailelerin bayram öncesinde rahat bir nefes almasını sağladığını ifade etti. Aile Destek Programı, önceden belirlenen tarihlerden önce yapılan ödemelerle ailelerin bayrama hazırlık yapmasını kolaylaştırıyor.

Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor

Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirilen bu ödemeler, Aile Destek Programı'nın kapsamını ve etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bakanlık, benzer desteklerin devam edeceğini ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bu destekler, ailelerin bayram ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak ve ekonomik sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletecek. Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan bu tür desteklerle sosyal yardım alanında önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni