Çalkın, 2023 yılında yürütülen ve bir süre ara verilen doğalgaz çalışmalarının 2024 yılı itibarıyla tüm Kağızman'a doğalgaz sağlanmasını hedeflediğini belirtti. Çalkın, "Kağızman’a söz verdiğimiz gibi doğal gazı getirerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. 2023 yılında kış aylarında Kağızman’da doğal gaz kullanılarak konforundan istifade edilmiştir. Bu çalışmalar bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Yeni Sokaklar Doğalgaza Kavuşacak

Adem Çalkın, "Milli Egemenlik Meydanı, 237. Sokak, Yeni 1 Sokak, Narinle Caddesi devamı, Milli Egemenlik Caddesi devamı, 204. Sokak, 202. Sokağın yarısı ve Hasan Acara Caddesi devamında, gaz dağıtım şirketi çalışmalarına başlamıştır. Bu bölgelerde de en kısa zamanda doğalgaz kullanmaya başlanacaktır" diye ekledi.

Depremzede çocuğa koruyucu aile Depremzede çocuğa koruyucu aile

Kağızman'ın Takibi Devam Ediyor

Kağızman’ın doğalgaz çalışmalarını yakından takip ettiğini vurgulayan Çalkın, "Amacımız, şimdiye kadar ne söz vermişsek yerine getirilmesi, hemşerilerimizin hayat kalitesini daha da artırmaktır. Bizim işimiz imar etmek, ihya etmeye çalışmaktır. Bundan sonra da Gazi Kars’ımız, Kağızman’ımız için çalışmalarımız büyük bir kararlılıkla devam edecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA