Trabzon'un Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesi’nde bulunan bir apartta kalan AKP Bursa eski İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz’ün cansız bedeni bulundu. Apartta görevli personelin durumu fark etmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı. Yapılan incelemelerde Akyüz'ün hayatını kaybettiği tespit edildi.

Otopsi İçin Adli Tıp Kurumu’na Gönderildi

40 yaşında hayata veda eden Süleyman Akyüz’ün cenazesi, detaylı ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Süleyman Akyüz'ün cenazesi, ikindi vakti Trabzon’da düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Akyüz’ün vefatının ardından AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından taziye mesajı yayınlandı:

"Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız, dava ve yol arkadaşımız Süleyman Akyüz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 21 Ağustos Çarşamba Günü (Bugün) ikindi namazına müteakip Trabzon Uzungöl Merkez Camii’nden kaldırılacaktır. Kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

Sinan Ateş suikastı davasında mahkeme kararı açıklandı! Sinan Ateş suikastı davasında mahkeme kararı açıklandı!

“KALP KRİZİ GEÇİRDİ, MEKANI CENNET OLSUN”

Eski İl Başkanı Akyüz için AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da bir taziye mesajı yayınladı.

İnan, “Önceki dönem Bursa İl Gençlik Kolları Başkanımız Süleyman Akyüz’ü geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Süleyman Akyüz abimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun. Tüm teşkilatımızın başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni