Türkiye'nin popüler influencerlarından Ala Tokel, aşk hayatıyla magazin dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor. Şu sıralar, kendisinden yaşça büyük olan futbolcu sevgilisiyle olan ilişkisi gündemde.Peki, Ala Tokel sevgilisi kim? Ala Tokel'in futbolcu sevgilisi kim? Ala Tokel Sevgilisi Futbolcu Bertuğ Yıldırım Kimdir? sorularının detayları haberimizdedir.

Ala Tokel futbolcu sevgilisi kimdir?

Son zamanlarda milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım, sevgilisi Ala Tokel ile gündeme gelerek sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Çift, sosyal medyada büyük ilgi çekerken, ilişkileri hakkında çıkan haberler de basında geniş yer buldu.
Özellikle aralarındaki yaş farkı ile dikkat çeken Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım aşkının ne zaman başladığı bilinmese de, çiftin güzel bir beraberlik yaşadığı biliniyor. Yaşadıkları bu beraberlik ile gündeme gelen çift hakkında oldukça fazla merak edilen detaylar var. İşte, araştırılan ve merak edilenler...

Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım aşkı, sosyal medyanın ve magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Çiftin ilişkisi, hem yaş farkı hem de samimi paylaşımlarıyla büyük ilgi görüyor.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

Bertuğ Yıldırım kimdir?

Bertuğ Özgür Yıldırım, 12 Temmuz 2002 tarihinde İstanbul’un Kağıthane ilçesinde doğdu. Futbol tutkusu, genç yaşlardan itibaren onu sahalara yönlendirdi.

Kariyer Başlangıcı

  • Sarıyer SK: 2018 yılında Sarıyer SK'de profesyonel kariyerine başladı. Burada geçirdiği üç yıl boyunca yeteneklerini geliştirerek dikkatleri üzerine çekti.
  • Hatayspor: 2021 yılında Hatayspor’a transfer olan Bertuğ, burada iki sezon boyunca forma giydi. Performansıyla beğeni topladı ve bir dönem Antalyaspor’a kiralık olarak transfer edildi. Antalyaspor’da oynadığı 13 maçta önemli katkılarda bulundu.

Milli Takım Kariyeri

  • Türkiye U-21: 10 Haziran 2022 tarihinde ilk kez Türkiye U-21 Milli Takımı forması giydi. Bu süreçte 6 maçta 3 gol atarak başarılı bir performans sergiledi.
  • Türkiye U-23: U-23 seviyesinde de 2 kez milli formayı giydi.
  • A Milli Takım: 8 Eylül 2023 tarihinde Ermenistan’a karşı oynanan maçta A Milli Takım’a çağrıldı ve ilk golünü attı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için A Milli Takım’ın geniş kadrosuna dahil edildi.

Ala Tokel Eski Eşi Kim?

Ala Tokel, 2017 yılının Temmuz ayında üniversiteden mezun olduktan sonra, varlıklı bir ailenin çocuğu olan Eren Bülbül ile evlenmiştir. Eren Bülbül, düğün videoları ve Ala Tokel ile olan ilişkisi sayesinde sosyal medyada tanınmıştır.

Görkemli Düğün ve Kısa Süren Evlilik

Ala Tokel ve Eren Bülbül'ün düğünü, Four Seasons Hotel'de görkemli bir şekilde gerçekleşmiştir. Ancak, bu evlilik çok kısa sürmüş ve çift boşanmıştır. Boşanmanın ardından, Ala Tokel eşi ile olan videolarını sosyal medya hesaplarından silmiştir.

Eren Bülbül’ün Şimdiki Hayatı

Boşanmalarının ardından Eren Bülbül hakkında detaylı bilgilere ulaşılamamaktadır. 30 yaşında olduğu bilinen Eren Bülbül, şu sıralar gözlerden uzak bir hayat sürmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni