Ali Acar'ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Vatandaşlar, Ali Acar hakkında araştırmalar yapıyor. Peki Ali Acar kimdir? Ali Acar nerelidir? İşte tüm detaylar...

Ali Acar Nereli ve Kaç Yaşında?

Ali Acar, doğma büyüme Marmarisli olup, 69 yaşındadır. İlk ve orta eğitimini Marmaris'te tamamladıktan sonra Muğla Ticaret Lisesi'nde öğrenim gördü. Genç yaşta turizm sektörüne adım atan Acar, Marmaris'in ilk turizm işletmecilerinden biri oldu.

Ali Acar Mesleği Nedir?

Yüksek öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde tamamlayan Acar, edindiği bilgi ve birikimini ailesine ait otel, pansiyon ve kafeterya işletmelerinde uygulamaya başladı. Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (Getob) yönetiminde başkan yardımcısı olarak 6 yıl görev aldı. Ayrıca, Marmaris Ticaret Odası'nın kurucularından biri olup, yönetim kurulunda 4 yıl aktif olarak yer aldı.

Ali Acar Kimdir?

Ali Acar, siyasi kariyerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi olarak başladı. 1999-2004 yılları arasında Marmaris Belediye Meclisi'nde görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde yüzde 57 oy oranıyla Marmaris Belediye Başkanı seçildi. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde de aynı başarıyı tekrarlayarak, Marmaris'in kalkınmasına ve güzelleşmesine önemli katkılarda bulundu. Halen Marmaris Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

Ali Acar Eşi Kimdir?

Ali Acar, 1980 yılında Sevgi Acar ile evlendi. Bu evlilikten bir kızı ve bir oğlu dünyaya geldi. Şu anda iki torunu bulunmaktadır. Hem iş hayatındaki başarıları hem de aile hayatındaki mutluluğu ile tanınan Ali Acar, Marmaris halkı tarafından sevgi ve saygı ile anılmaktadır.
 

Muhabir: Haber Bülteni