Siyaset dünyasından; AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç gibi önemli isimler bu mutlu günlerinde Tiryaki ailesini yalnız bırakmadı. Ayrıca, 61. Hükümet Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Tarım ve Orman Eski Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi de törene katılım gösterdi.

AKADEMİSYENLER VE İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİ DE ORADAYDI

Nikâh töreninde, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran gibi akademisyenler de yer aldı. İş dünyasından ise MÜSİAD Ankara Kurucu Başkanı Hüdaverdi Çakır, Hak-İş Genel Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ve ATO Meclis Üyesi Erdal İpek gibi isimler katılım sağladı. Törene çok sayıda davetli iştirak etti ve çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

BAŞKAN TİRYAKİ’DEN DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM

Başkan Veysel Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını dile getirdi. Tiryaki, açıklamasında şöyle dedi:

“Bir baba olarak belki de en heyecanlı ve mutlu anlarımdan birini bugün yaşadım. Çok kıymetli şahitlerimizin huzurunda, değerli misafirlerimizin teşrifleriyle, oğlum Emre ve kızım Asena'nın nikah akitlerini gerçekleştirdim. Evlatlarımızın izdivaçlarının hayırlı olmasını, bir ömür boyu mutlu olmalarını, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştirmelerini yüce Rabbimden niyaz eder, Pekdemir ve Tiryaki ailesi olarak bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederim.”
Muhabir: Hacer Koca