Altındağ Belediyesi, Türk Tasavvuf Musikisini ve Folklörünü Araştırma ve Yaşatma Vakfı (TTMFAV) iş birliğiyle Hamamarkası'ndaki Ankara Mevlevihanesi'nde  "Mesnevi Sohbetleri" etkinliği düzenliyor.  Etkinlik, Nezih Çetin'in sunumuyla gerçekleştirilecek "Mesnevi Sohbetleri" başlığı altında yapılacak. Katılımcılar, Mesnevi'nin ışığında derin bir ruhsal yolculuğa çıkma fırsatı bulacaklar. 
Altındağ Belediyesi, Türk Tasavvuf Musikisini ve Folklörünü Araştırma ve Yaşatma Vakfı (TTMFAV) iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, 24 Ağustos tarihinde saat 15.00'te başlayacak. Hamamarkası Sokak No:24 adresinde bulunan Ankara Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilecek olan sohbetler, hem ruhsal hem de kültürel açıdan önemli bir yere sahip. 

Nezih Çetin, Mesnevi'nin derinliklerine dair bilgilerini katılımcılarla paylaşacak ve bu kadim eser üzerinden tasavvuf düşüncesini açıklayacak. Etkinlik, tüm başkentlilere açık olup, tasavvuf müziği ve folklör üzerine derinlemesine bilgi edinme fırsatı sunacak. 
Mesnevi Sohbetlerine katılım için önceden kayıt gerekmemekte olup, tüm Ankaralılar katılabiliyor. Hamam Arkası sokakta bulunan Ankara Mevlevihanesi’nde gerçekleşecek olan etkinlik 24 Ağustos 2024 tarihinde saat 15.0’da başlayacak.   

"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

Mesnevi'nin ışığında bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Altındağ Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yapılan paylaşımda etinliği duyurarak,”Mesnevi'nin ruhsal ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyen tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” paylaşımı yaptı.

İşte Altındağ Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım, “Mesnevi'nin ışığında bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Altındağ Belediyesi olarak ev sahipliğini yaptığımız, Türk Tasavvuf Musikisini ve Folklörünü Araştırma ve Yaşatma Vakfı (ttmfav) tarafından düzenlenen, Hamamarkası'nda bulunan Ankara Mevlevihanesi'nde, Nezih Çetin'in sunumuyla gerçekleştirilecek olan "Mesnevi Sohbetleri"ne tüm hemşehrilerimiz davetlidir. 24 Ağustos 15.00 Hamam Arkası Sokak No:24 / Altındağ” 
 

Muhabir: Cansel Yıldız