Ankara''da Altındağ Belediyesi, kadınların meslek edinmeleri ve sosyoekonomik hayata katılmaları için önemli projelere imza atıyor. Belediyeye bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi, 110 farklı branşta ücretsiz kurslar sunarak kadınların becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Bu merkezlerde; okuma-yazma, yabancı dil, diksiyon gibi eğitici kursların yanı sıra, el sanatları ve spor aktiviteleri de yer alıyor. Kadınlar, bu kurslar sayesinde hem yeni beceriler kazanıyor hem de sosyalleşme fırsatı buluyor. Bu kapsamda Altındağ Belediyesi kadınların meslek edinmesi ve hobilerini geliştirmesi amacıyla düzenlediği kurslara bir yenisini ekledi. 

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Üreten Altındağlı Kadınlar İçin Yeni Dönem Kursları

Altındağ Belediyesi, kadınların meslek edinmesi ve hobilerini geliştirmesi amacıyla düzenlediği kurslar için yeni dönem kayıtlarını başlattı. Belediyeye bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde tam 110 farklı branşta ücretsiz kurslar sunulacak. Kurs kayıtları 28 Ağustos - 20 Eylül 2024 tarihleri arasında devam edecek. Altındağ'da yaşayan kadınlar, bu tarihler arasında merkezlere başvurarak kurslara kayıt yaptırabilirler. Bu kurslar Altındağ Belediyesi kadınların hem meslek sahibi olmalarına hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde tasarlandı.

Altındağ Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üreten Altındağlı kadınlar için yeni dönem kurs kayıtları başladı. Altındağ Belediyemize bağlı 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezimizde, 110 farklı branşta ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursuna kayıt olmak için merkezlerimize başvuru yapabilirsiniz. Kayıt olun, siz de hayatı değişen Altındağlı kadınların arasında yerinizi alın." ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Cansel Yıldız