Kübra Dere, Paratriatlon Dünya Kupası'nda madalya kazandı Kübra Dere, Paratriatlon Dünya Kupası'nda madalya kazandı

Dursun ERKILIÇ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları başta olmak üzere Yenimahalle ve Mamak Belediyeleri ile bu alana yatırım yapan bazı belediyelerin spor kulüpleri amatör branşlarda ulusal ve uluslararası alanda başarılara imza atıyor.

ALTINDAĞLI MİNİK JUDOCULAR ŞAMPİYON

Bu türden başarılara imza atan bir başka belediye de Altındağ…

Altındağ Belediyesi Spor Kulübü’nün judocuları madalya yarışında rakiplerine göz açtırmıyor. Altındağlı judocular, Kırıkkale’de düzenlenen “Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası”ında toplam 22 madalya alarak büyük bir başarının sahibi oldu.

Altındağlılara, “Veysel Tiryaki gibi rakip tanımıyorlar” dedirten Altındağlı minik judocular bu büyük başarıyı, 10 ilden, yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda elde etti.

“Süper Minikler” kategorisinde yarışan Altındağlı minik sporcular, yarışlardan 8 altın, 8 gümüş, 6 bronz madalya ile ayrıldı.

VEYSEL TİRYAKİ: GURUR DUYDUK

Altındağ’ın minik sporcuların başarısını değerlendiren Başkan Dr. Veysel Tiryaki şunları söyledi:

“Sporcularımız yarışlarda rakiplerine alacak madalya bırakmadı… 8 birincilik, 8 ikincilik, 6 üçüncülük madalyası alarak bizleri gururlandı. Sporcularımızı ve onların yetişmesinde büyük emek sarf eden hocalarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sporcularımıza her zaman destek olacağız.”

Muhabir: Dursun Erkılıç