Sincan Belediyesi, Sporcunun Büyük Destekçisi Sincan Belediyesi, Sporcunun Büyük Destekçisi

Okan Buruk, TV100 kanalında katıldığı programda Muslera'nın geleceği hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Buruk'un ifadelerine göre, Muslera sezon sonunda ülkesi Uruguay'a dönmek istiyor. Buruk, "Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder. Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci." diye konuştu.

"Yeni Kaleci Transferi Planımız Yok"

Buruk, Muslera'nın ayrılması durumunda yeni bir kaleci bulmanın zorluğuna da dikkat çekti. "Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini...Gerçekten iyi bir kaleci bulmak kolay değil. Fenerbahçe, 10 milyon Euro mu verdi Livakovic'e, 8-9 mu? yi para veriyorsun iyi kaleci için, bilemiyorsun da sana ne kadar adapte olacak." dedi. Şu anda yeni bir kaleci transferi düşünmediklerini belirten Buruk, Muslera'nın takımdan ayrılsa bile kalmasını tercih ettiklerini söyledi.

"Aile Özlemi Kararında Etkili"

Muslera'nın ülkesine dönme kararının arkasında aile faktörünün büyük rol oynadığını vurgulayan Buruk, Ailesi orada. "Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi