Türkiye-İzlanda maçını yönetecek hakem belli oldu Türkiye-İzlanda maçını yönetecek hakem belli oldu

2025 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında "Senegal Abdoulaye Wade" Stadyumu'nda oynanan maçta Senegal, Malavi'yi 4-0 mağlup ederken, Jakobs 90 dakika boyunca sahada kaldı. Maç sonrası AA'ya konuşan Jakobs, Galatasaray'da olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Jakobs, "Yeni sezonda hedefimiz elbette şampiyon olmak ve Avrupa kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Şu ana kadar gayet güzel gidiyoruz." dedi.

"Liderliği Sürdürmek Önemli"

Jakobs, son iki maçta alınan beraberliklerin kendilerini biraz üzdüğünü kabul ederek, "Son 2 maçta aldığımız beraberlik biraz üzücü olsa da hala ligin lideriyiz." ifadelerini kullandı. Takım olarak iyi bir ivme yakaladıklarını ve bu tempoyu devam ettirmek istediklerini belirtti.

"Galatasaray, Büyük Bir Kulüp ve Uluslararası Tanınırlığı Var"

Almanya'nın Köln kentinde doğup büyüyen Jakobs, Türk kültürüne olan aşinalığını dile getirdi. "Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Türkiye'de oynamaya alışık olmasam da Türklerle bir arada olmaya alışığım. Hem Galatasaraylı hem de Fenerbahçeli çok fazla Türk arkadaşım vardı. Transferime doğal olarak bazıları sevinirken bazıları da üzüldü." şeklinde konuştu.

Kariyer tercihlerine dair soruları da yanıtlayan Jakobs, "Türkiye'ye gelmemin kariyerim için olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray hem uluslararası bilinirliğe sahip hem de büyük bir takım. Ben gayet mutluyum." dedi.

Sakatlık İddialarına Net Yanıt

Son dönemde hakkında çıkan sakatlık söylentilerine açıklık getiren Jakobs, "Herhangi bir sakatlığım yok, ameliyat olacağım söylentileri gerçek değil. Gayet iyiyim." diyerek taraftarları rahatlattı.

Kaynak: Haber Merkezi