Real Madrid'in genç yeteneği, maçın 38. dakikasında yaptığı çalımla büyük beğeni topladı. Ancak bu durum, Real Madrid taraftarlarının teknik direktör Carlo Ancelotti'ye yönelik eleştirilerini artırdı.

Karadağ Maçı: Ay-Yıldızlılar Galip

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı Samsun'da ağırladı. Müsabaka, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirildi ve ay-yıldızlı ekip, mücadeleyi 1-0’lık skorla kazandı.

Runkara için geri sayım başladı Runkara için geri sayım başladı

Arda Güler Unutulmaz Bir Çalıma İmza Attı

Maçta en çok konuşulan an, Arda Güler'in yaptığı çalımdı. Gol ya da asist üretmemiş olmasına rağmen, 38. dakikada ceza sahası içindeki rakibine mükemmel bir çalım atan Güler, sosyal medyada viral oldu.

İspanyol Medyasından Yorumlar

İspanyol gazetesi MARCA, Arda'nın performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi. Gazete, "Maç baştan sona Arda Güler'in önderliğinde bir monoloğa sahne oldu. Madridli oyuncu serbest kaldı ve şovu yönetti" ifadelerine yer verdi.

Diario AS ise Arda'nın çalımının videosunu paylaşarak, "Arda Güler; rakibini, gözlerini ovuşturmasına neden olacak bir manevrayla yere seriyor" şeklinde bir yorumda bulundu.

Ancelotti'ye Tepkiler Artıyor

Real Madrid taraftarları, Arda Güler'in Karadağ maçındaki performansından oldukça etkilendi. Madridli futbolseverler, genç yeteneği yeterince değerlendirmediği için Carlo Ancelotti'yi sosyal medya platformu X üzerinden eleştirdi. Bu da, Ancelotti’nin kadro tercihlerine dair tartışmaları alevlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi