Abisini öldüren gencin anlattıkları kan dondurdu: 'Cinsel istismara maruz kaldım, abim beni karısı gibi kullanıyordu' Abisini öldüren gencin anlattıkları kan dondurdu: 'Cinsel istismara maruz kaldım, abim beni karısı gibi kullanıyordu'

Bursa'da, 80 yaşındaki bir hastayı Gemlik Devlet Hastanesi’nden Bursa Şehir Hastanesi'ne götüren 112 ambulansı, trafikte yol verme meselesi yüzünden saldırıya uğradı. Olay, ambulans şoförünün emniyet şeridinden ilerlerken bir otomobil sürücüsü tarafından sıkıştırılmasıyla başladı.

Uyarıya Sinirlenip Ambulansın Önünü Kestiler

Ambulansın sürücüsü M.A.K., megafonla "Yakın takiptesin, kazaya sebebiyet verebilirsin" diyerek sürücü S.Y.’yi uyardı. Ancak S.Y., uyarıya sinirlenerek ambulansın önüne geçip ani frenlerle ambulansı durdurmaya çalıştı. Bununla yetinmeyen sürücü ve yanında bulunan oğlu, araçtan inerek ambulansın kapısını açtı ve cep telefonlarıyla kayda başladı.

Ambulanstaki Hastayı Görünce Kamera Kayıtlarını Kapatılar

S.Y. ve oğlu, ambulansta hasta olmadığını ve usulsüz çakar kullanıldığını iddia ederek içerideki hastanın görüntüsünü çekmeye çalıştı. Ancak, hastayı gördüklerinde kayıtlarını sonlandırdılar.

Ambulans Şoförüne Fiziksel Saldırı

Tartışmanın büyümesi üzerine saldırganlar, ambulans şoförü M.A.K.'ye fiziksel müdahalede bulunarak boğazını sıktı ve yüzüne yumruk attılar. Yaralanan M.A.K.'nin dudağı patladı ve olay yerinde ilk müdahalesi kendi ambulansında yapıldı. Dudağına 12 dikiş atılan şoför, tedavisinin ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Saldırganlar ise hakarete uğradıklarını iddia ederek karşı şikayette bulundular.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri, olayla ilgili tahkikatın sürdüğünü açıkladı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı