Son yıllarda verdiği konserler ve diğer şehirlerde kurduğu korolarla Ankara’nın zen önemli sanatsal markaları arasına adını yazdırmayı başaran Anatolia Musiki Ateşi, bu akşam Gençlik Parkında nostaljik bir konser ile sahne alacak.

Anatolia Musiki Ateşi Korosu'nun kurucusu Şef Tanzer Kartal bugün verecekleri konser öncesi haber sitemize verdiği özel röportaj ile desteklerinden ötürü başta www.haymanagazetesi.org olmak üzere Ankara medyasına teşekkür ettiğini belirtti.

Konser öncesi konuşan Kartal şunları söyledi:

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

“Konserimiz 4 Haziran akşamı saat 19.30'da Ankara Gençlik Parkı Necip Fazıl Kısakürek Salonunda yapılacaktır. Konserimizin konseptinde 80 ile 90'lı yılların en sevilen eserlerini icra edeceğiz. Sanat camiasından, iş dünyasından, sivil toplum dünyasından çok değerli insanların katılacağı konser etkinliğimiz ücretsiz olup tüm Ankaralıların beğeneceği tarzda bir konsepte gerçekleşecek. Bundan sonra da Ankara ve Türkiye'nin birçok yerinde konserlerimizle hem Başkentimizi hem de Türk Sanat Müziğini temsil etmeye devam edeceğiz.

Anatolia Musiki Ateşi son yıllarda Ankara'da kurulup diğer şehirlerde de korolar kurup, verdiği konserlerle bir Ankara markası haline geldi.

Muhabir: Onur Dedeoğlu