Spor

Ancelotti ve Arda Güler arasında sürpriz diyalog! Bakın ne konuştular...

Real Madrid'de 19 yaşındaki genç yıldız Arda Güler ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Valladolid karşılaşmasında Jude Bellingham'ın sakatlığı sebebiyle ilk 11'de sahaya çıkan Arda Güler, performansıyla beğeni topladı. Ancak sonrasında yerini Brahim Diaz'a bırakan genç oyuncunun, bu akşam Las Palmas maçında ilk 11'de başlayıp başlamayacağı merak konusu oldu.

Abone Ol

İspanyol basınında ise Arda Güler ve Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti arasında geçen ilginç bir görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Ancelotti, Güler'i Mbappe Koşuları Hakkında Uyardı

İspanya'nın Real Madrid'e yakın kaynaklarından Defensa Central'e göre, Las Palmas maçı öncesinde Ancelotti ve Arda Güler arasında bir görüşme gerçekleşti. Ancelotti, bu görüşmede Güler’i, Kylian Mbappe'nin Valladolid maçında gerçekleştirdiği boş koşuların fark edilmemesi konusunda uyardı. İtalyan teknik adamın, "Arda, Mbappe boş koşular yaparsa topu ona ulaştırmalısın. Bunu görebilecek bir oyun görüşüne sahipsin," dediği iddia edildi.

Las Palmas Maçında Arda Güler'e Süre Verilecek mi?

Bir diğer kaynak olan Real Madrid Confidencial, Ancelotti’nin bu görüşme sırasında Arda Güler'e Las Palmas maçında süre vereceğini ve Brahim Diaz ile aynı anda sahada olmasını planladığını açıkladığını belirtti. Ancelotti'nin bu kararının, genç oyuncuya olan güveninin bir göstergesi olarak değerlendirildiği ifade edildi.

Arda Güler'den Ancelotti'ye Şaşırtan Cevap

Defensa Central’in haberine göre, Ancelotti'nin Güler’e Valladolid maçında daha çok oyun kurucu veya orta saha olarak görev yapacağını söylemesi üzerine genç futbolcu, "Beni kaleci olarak da oynatsanız, sahada olmaktan memnuniyet duyarım," şeklinde yanıt verdi. Bu beklenmedik yanıt karşısında Ancelotti’nin şaşırdığı ve Güler'in bu esprili tepkisini olumlu karşıladığı kaydedildi.