Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler

Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler, ilginç ve sürükleyici bir hikaye sunuyor. Nikah memurunun önünde bir kadın ve bir erkek yer alıyor. Peki, bu ikili arasında kim katil olabilir? Oyun, evlilik ve insan ilişkileri etrafında gelişen gizemli ve sıra dışı olayları ele alıyor. 10 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:00’de Bergüzar Sahne’de sanatseverlerle buluşacak. Biletler Biletix tarafından satışa sunuluyor. 
  

Onların Çağı

“Bay Keuner’in Öyküleri”nden esinlenerek hazırlanan ve Bay ile Bayan K’nın konformist yaşamının, Bay K’nın doğum gününde bir ajanın gelişiyle altüst oluşunu anlatan “Onların Çağı”, burjuvazinin trajikomik dünyasını izleyicilere sunuyor. Oyun, 5 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:00’de CerModern’de sahnelenecek. Biletler Biletinial tarafından satışa sunuluyor. 

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Caligua

Senatoyu feshedip, cumhuriyeti kaldırarak Roma hazinesini lükse harcayan Caligula’nın iktidar hırsı, Albert Camus’un etkileyici eseri “Caligula”da sahneye taşınıyor. Bu çarpıcı oyun, 6 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:30’da CerModern sahnesinde, seks, çıplaklık, striptiz ve kafes dövüşleri gibi dikkat çekici ögelerle izleyicilere sunulacak. Biletler Biletinial tarafından satışa sunuluyor. 

Zengin Mutfağı

Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15 – 16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını konu alan Zengin Mutfağı, başrolde Şener Şen’in eşsiz performansıyla sahnede izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyun, 9 ve 10 Ağustos 2024 tarihlerinde saat 21:00’de Oran Açıkhava Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak. Biletler Biletinial tarafından satışa sunuluyor. 

Frida

20. yüzyılın en büyük sanatçılarından Frida, Özge Kırıkoğlu Çidamlı’nın muhteşem performansıyla izleyicilerle bir araya geliyor. Frida Kahlo’nun aşk, devrim ve acı dolu hikayesini anlatan bu etkileyici yapım, 21 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:00’de CerModern’de sahnelenecek. Biletler Biletix tarafından satışa sunuluyor. 

Piraye

Nazım Hikmet, hapishanede geçirdiği 17 yıl boyunca karısı Piraye’ye aşkını, kavgasını ve hasretini anlatan yüzlerce mektup yazdı, Piraye ise bu mektupları tahta bir bavulda sakladı. Şimdi ise Nazım’ın tutsaklık yıllarında hayata tutunmasını sağlayan bu mektuplar, onun iç dünyasını ve aşkın, şiirin, müziğin evrensel yönünü keşfetmeye davet ediyor. Oyun, 22 Ağustos 2024 tarihinde saat 20:00’de CerModern’de sanatseverlerle buluşacak. Biletler Biletinial tarafından satışa sunuluyor. 
  

Muhabir: Cansel Yıldız