Etkinlikte 18 yaş sınırı bulunuyor ve gecenin kapıları saat 20.00'de açılıyor. 5 saat sürecek bu müzik dolu gecede, hem dans etmek hem de müziğin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir ortam sunacak.

Gece Boyunca Sahne Alacak Gruplar

Gece, 1950'lerin boogie, swing, rock'n'roll ve jump blues türlerini günümüz müziğiyle harmanlayarak, katılımcılara dans dolu anlar yaşatmayı amaçlayan rockabilly grubu Ankara Pistones ile başlıyor. Ankara Pistones, saat 21.00’de sahneye çıkacak ve enerjisiyle geceyi ateşleyecek.

Ardından saat 22.00’de sahneye çıkacak olan Jumpin Cats, cayır cayır swing sound'u ile müzikseverlerin kulaklarına bayram ettirecek.

Saat 23.00'te ise şehrin en afilli funky blues ekibi Aunties sahnede olacak. Funky blues’un enerjik ritimlerini hissedeceğiniz bu performansı kaçırmayın.

Gecenin finalinde, saat 00.00’da sahneye çıkacak olan Boogie People, köklerine sadık kalarak klasik blues'un büyüsünü katılımcılarla buluşturacak.

Gece Bluesla Devam Edecek

Müziğe doymayanlar için gece saat 00.50’de başlayacak olan Bluesla Ankara DJ seti, katılımcılara ritmin ve melodinin iç içe geçtiği anlar yaşatacak.

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Etkinlik 6:45 Kaybedenler Kulübü'nde!

Bu özel etkinliğe ev sahipliği yapacak olan mekan ise Ankara'nın bilinen eğlence noktalarından 6:45 Kaybedenler Kulübü. Blues ve rockabilly tutkunları için bu gece kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Muhabir: Hacer Koca