Ankara'da toplu taşıma hizmetlerinde önemli bir yenilik başlıyor. Pandemi sürecinde azalan yolcu talebinin normale dönmesi ve vatandaşların talepleri doğrultusunda, EGO Genel Müdürlüğü 26 Mart Cumartesi gününden itibaren gece ulaşım hizmetlerini yeniden başlatıyor.


EGO otobüsleri, 29 gece servis güzergahında toplam 112 adet servis aracıyla 24 saat hizmet verecek. Bu güzergahlar arasında başta Kızılay ve Ulus olmak üzere pek çok semtten 00:00, 01:30, 03:00, 04:30 saatlerinde kalkışlar düzenlenecek. Özellikle yoğun talep gören güzergahlar arasında Ulus - Gölbaşı TOKİ, Ulus - Sokullu - Atatürk Sitesi, Kızılay - İncirli - Atapark gibi önemli noktalar bulunmaktadır.

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!


EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, önümüzdeki dönemde servis saatlerinin talebe göre düzenlenebileceğini belirtiyor. Bu yeni düzenleme ile başkentliler gece saatlerinde de güvenilir ve kesintisiz bir toplu taşıma hizmetinden faydalanabilecekler.
Detaylı bilgiye ulaşmak için "ego.gov.tr" adresini ziyaret edebilirsiniz. Ankara'da 24 saat hizmet verecek EGO otobüsleri, hem günlük yaşamı kolaylaştıracak hem de şehir içi ulaşımda esneklik sağlayacak.

Muhabir: Haber Bülteni