Spor

Ankara Keçiörengücü’nde bir transfer daha 

Ankara Keçiörengücü, Arda Yılmaztürk’ü kadrosuna kattığını duyurdu. Ankara Keçiörengücü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla yeni transferini duyurdu.

Abone Ol

 Ankara Keçiörengücü yeni transferini duyurdu. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Arda Yılmaztürk’ü kadrosuna kattığını duyurdu. 
 
Ankara Keçiörengücü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 
 
“HOŞ GELDİN ARDA YILMAZTÜRK! Ankara Keçiörengücümüz, Arda Yılmaztürk ile anlaşmaya varmıştır. Arda'ya kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz. “ 
 

Arda Yılmaztürk kimdir?

Ankara Keçiörengücü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan transfer paylaşımının ardından Arda Yılmaztürk kimdir? sorusu sorulmaya başladı. Arda Yılmaztürk hakkında merak edilen tüm detayları haberimizde sizler için derledik.

Arda Yılmaztürk kaç yaşında? Arda Yılmaztürk hangi takımda?

Arda Yılmazturk, 24 Aralık 1997 tarihinde doğmuştur. daha önce Yeni Çorumspor AŞ takımında Forvet mevkiinde forma giyen Arda Yılmazturk, 177 cm boyunda olan Arda Yılmaztürk, sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 5 maça çıkan Arda Yılmazturk, 1 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Arda Yılmazturk, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır. Arda Yılmazturk, 2024 yılında Ankara Keçiörengücü kadrosuna katılmıştır.