Dursun ERKILIÇ

Başkent Ankara’nın sorunları ve güzellikleriyle ilgili farkındalık yaratan, önerilerde bulunan Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı koltuğuna oturan isimleri ziyaretini sürdürüyor.

Beraberindeki yürütme kurulu üyeleri, çalışma grubu sözcüleri ve meclis başkanları ile birlikte üç belediye başkanı ziyareti daha gerçekleştiren Halil İbrahim Yılmaz, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i ziyaret ederek Ankara Kent Konseyinin yeni dönemde yapılacak olan çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.   

ÇANKAYA SADECE ÇANKAYA DEĞİL…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu’nun da eşlik ettiği Çankaya Belediyesi ziyaretinde Başkan Hüseyin Can Güner’i tebrik eden Halil İbrahim Yılmaz, projeler ve çalışmalar konusunda iş birliği adına görüş alışverişinde bulundu.

Çalışmalarından dolayı Ankara Kent Konseyi’ni tebrik ederek sözlerine başlayan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ise “Sizleri seçim döneminde yakından tanıma ve çalışma imkânı bulduk. Seçimler sonrasında da iş birliğimizin süreceğini görmüş olmak ayrıca mutluluk verici” dedi.

ANKARA KENT KONSEYİ KENDİNİ HİSSETTİRDİ

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı da ziyaret eden Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindekiler burada da iş birliği mesajları verdi. Ankara Kent Konseyi’nin geçtiğimiz dönem yaptığı çalışmaları anlatan Halil İbrahim Yılmaz, yeni dönemde kültür sanat, sokak hayvanları ve tarım konularında iş birliği yapmak istediklerini anlattı.

Mürsel Yıldızkaya ise ‘Son 5 yılda Ankara Kent Konseyi çalışmalarıyla hissettirdi kendini ben bunu söylüyorum, arkadaşlarımın eşliğinde tüm çalışmaları takip ettim çok güzel işlere imza attınız, büyük heyecanla çalıştınız ve lokomotif olarak başarılı oldunuz’’ dedi. 

PURSAKLAR’DAN TAM DESTEK VAR…

Halil İbrahim Yılmaz başkanlığındaki Ankara Kent Konseyi heyeti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i de ziyaret etti.

Pursaklar Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, ilçenin Protokol Yolu üzerinde olması nedeniyle önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

CHP lideri Özel'den Kurtulmuş'a zehir zemberek sözler! CHP lideri Özel'den Kurtulmuş'a zehir zemberek sözler!

Prof. Şahin, “Tüm Ankaralılar Pursaklar’dan geçerek Esenboğa Havalimanı’na ulaşabiliyor. Dolayısıyla burası çok ciddi bir vitrin ve vizyon. Geliştirilecek projelerde bunu değerlendirmek tüm kente önemli katkıda bulanabilecek bir içerik taşıyor” dedi.  

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin de Ankara Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerek Pursaklar Kent Konseyi gerek Ankara Kent Konseyi ile her türlü çalışmanın içinde olmayı büyük bir iştahla isteriz.” dedi.

Muhabir: Dursun Erkılıç