Mansur Yavaş'tan Bahçeli'nin Öcalan çıkışına sert tepki: "Tarih bunu unutmaz" Mansur Yavaş'tan Bahçeli'nin Öcalan çıkışına sert tepki: "Tarih bunu unutmaz"

Ankara Kent Konseyi (AKK) bünyesindeki aktif çalışma gruplarından biri olan Engelli Meclisi, yeniden yapılanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AKK Başkan Yardımcısı Ceren Anadol'un koordinatörlüğünde, AKK Yürütme Kurulu (YK) ve İcra Kurulu Üyesi Ömer Şan ile AKK YK Üyesi Edibe Sinem Ersoy'un katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Engelli Meclisi Genel Kurulu hazırlıkları için çalışma programı oluşturuldu.

Ankara Kent Konseyi (4)

YENİ DÖNEMİN YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürü Mehmet Bağdat, Engelli Meclisi'nin önceki dönem sözcüsü Hülya Saygı, yönetim kurulu üyeleri, meclis bileşen temsilcileri ve gönüllüler katıldı. Toplantıda, Engelli Meclisi Genel Kurulu ile yapılması planlanan etkinlikler ve önümüzdeki döneme dair çalışma programları detaylı bir şekilde ele alındı.

Ankara Kent Konseyi (3)

9 KASIM’DA ENGELLİ MECLİSİ GENEL KURULU DÜZENLENECEK

Toplantıda, 9 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Engelli Meclisi Genel Kurulu için hazırlıkların AKK Başkan Yardımcısı Ceren Anadol ve AKK YK Üyesi Edibe Sinem Ersoy'un planlamasında yürütüleceği kararlaştırıldı.

Toplantı sonucunda, meclisin yeni dönem hedefleri ve planlanan etkinliklerin, engellilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak şekilde şekillendirileceği ifade edildi.

Kaynak: Fatma Doğanay