Ankara'nın doğal güzellikleri ve termal olanaklarıyla ünlü ilçesi Kızılcahamam'a ulaşım artık daha kolay. Başkent Ankara'dan Kızılcahamam'a gitmek isteyenler için dolmuş ve otobüs seferleri düzenli olarak hizmet vermektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen 527-2 numaralı Ulus - Kızılcahamam hattındaki otobüsler hafta içi ve hafta sonu belirli saatlerde Sıhhiye'den hareket etmektedir. Hafta içi her gün sabah 8:30 ve akşam 18:00'de, cumartesi günleri 8:30'da, pazar günleri ise sabah 8:00 ve öğleden sonra 16:30'da Sıhhiye'den Kızılcahamam'a otobüs kalkışları bulunmaktadır.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Kızılcahamam'dan Ankara'ya dönüş için ise hafta içi saat 11:00'de, cumartesi günleri akşam 18:00'de ve pazar günleri sabah 9:30 ile akşam 18:00 saatlerinde otobüs seferleri mevcuttur.

EGO otobüsleriyle Kızılcahamam'a ulaşmak isteyenler için ise Sıhhiye Adliye Sarayı, Celal Bayar Bulvarı, Kazım Karabekir, Kültür Merkezi, Sanayi ve Çevik Kuvvet duraklarından otobüslere binerek transfer yapabilirler.

Kızılcahamam'a doğru ve güncel ulaşım bilgileriyle Ankara'dan rahatça seyahat edebilirsiniz. Doğanın tadını çıkarmak ve termal tesislerde dinlenmek için ideal bir destinasyon olan Kızılcahamam'a yolculuk planlarınız için bu güzergahları değerlendirebilirsiniz.

Muhabir: Haber Bülteni