Kulislerden edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı bakanları görevden alarak yerlerine yeni isimler atayacağı konuşuluyor.

Thumbs B C 371495C1D6F0C038A1Ac16292Cd96004

KABİNE REVİZYONU İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin ikinci parti konumuna gerilemesiyle başlayan kabine değişikliği söylentileri Ankara kulislerinde konuşulmaya devam ediliyor.

5 BAKAN DEĞİŞEBİLİR

Özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar gibi isimlerin görevden alınacağı iddiaları kulislerde yoğun bir şekilde dile getiriliyor.

1743092

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'ndan Esnaf Ziyareti! MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı'ndan Esnaf Ziyareti!

GAZETECİ ZİHNİ ÇAKIR: "ERDOĞAN DEĞİŞİM İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI"

Gazeteci Zihni Çakır tarafından ortaya atılan iddiaya göre, Erdoğan’ın kabinede özellikle Turizm, Tarım, Ticaret, Aile ve Enerji bakanlıklarında değişiklik yapmaya yönelik çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Screenshot 2024 10 11 At 12 05 00 X'te Zi̇hni̇ Çakir Flaş Kulis! Başkent Kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ❌ Turizm ❌ Tarim ❌ Ticaret ❌ Aile ❌ Enerji Bakanlarını Değiştireceği Bu Y[...]

Erdoğan’ın, yeni kadrolarla hem parti içinde yenilik yaratmak hem de seçmen nezdinde daha olumlu bir algı oluşturmak istediği belirtiliyor.

Ankara'daki bu iddiaların önümüzdeki günlerde somut bir adımla sonuçlanıp sonuçlanmayacağı ise merakla bekleniyor.

Kaynak: Fatma Doğanay