Ankara'nın en önemlisi bu sivil toplum kuruluşlarından olan Ankara Kulübü Derneği 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında seçimleri kazanan belediye başkanlarına ziyaretlerine devam ediyor. Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ı Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak tebrik ziyaretinde bulunup başarılar dilerken Ankara Kulübü Seymen ve bacıerenleri de ziyaretlerde hazır bulundu.

Aşiret düğünü yine bildiğiniz gibi! Geline kilolarca altın damada milyonlar takıldı! Aşiret düğünü yine bildiğiniz gibi! Geline kilolarca altın damada milyonlar takıldı!

ANKARA İÇİN İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Başkanlarına Seymen Plaketi, Ankara Konuşmaları Kitabı, Seymen Tezenesi CD’si takdim edildikten sonra ilçelerde Ankara Kültürünü yaşatmak için iş birliği hususunda görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaretler sırasında Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan; “Kızılcahamam ve Çamlıdere de Ankara Kültürü’nü yaşatmak çok önemli. Ankara’nın gerçek kültürü Seymenlik ve Bacıererenlik yaşatılmalı bunun için de bu kültüre ortam sağlanması önemli” dedi.

Ankara Kulübü Derneği yöneticileri ziyaretleri sırasında kendilerine gösterilen ilgi için Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler.

Muhabir: Onur Dedeoğlu