Ankara'nın en büyük ve en köklü sivil toplum kuruluşu olan Ankara Kulübü Derneği yakın zamanda olağan genel kurulunu yapmış ve yeni yönetimini belirlemişti. Yeni yönetimde eski yöneticilerin yanısıra yeni isimler de var. Tüm Ankara'nın kamuoyundaki önemli sesi olan Ankara Kulübü Derneği yeni yönetimi bu süreçte yapılan tebrik ve nezaket ziyaretlerini kabul ediyor. Bu bağlamda çok sayıda hemşeri derneği , meslek örgütü ve siyasi parti temsilcileri Ankara Kulübü'nü ziyaret ederken son olarak da Ankara'da yaşayan Yozgatlıların temsilcileri Ankara Kulübünü ziyaret ettiler.

Okul yolunda ceviz ikramı Okul yolunda ceviz ikramı

ANKARA KULÜBÜ ANKARA'NIN GÖZDESİ 

Son olarak Ankara Kulübü'ne Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Ayvazoğlu , Ankara Büyükşehir Belediyesi eski CHP belediye meclis üyesi Emin Tırpancı , CHP Ankara eski il başkan yardımcısı Mustafa Koçoğlu ve yine CHP eski belediye meclis üyelerinden Durak Karabulut Ankara kulübünü ziyaret ettiler.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan'ın misafirlerle yakından ilgilendiği gözlenirken Ankara Kulübü Yönetimine son genel kurulda giren Ankara'nın tanınmış sanayicilerinden Haydar Erseven şunları söyledi : Derneğimiz Ankara'nın gözdesi , en önemli markası çatı kuruluşudur. Kuruluş talimatını büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat verdiği Ankara Kulübü yine Ankara'da varlığını sürdüren değerli kurum ve kişilerin ziyaretlerini kabul ediyor. Ankara'daki birçok faydalı organizasyon ile ilişkilerimiz güçlenerek ilerleyecektir. Bu bağlamda bugün hayırlı olsun ziyaretine gelerek bizleri onurlandıran Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Mesut Ayvazoğlu'na , Sayın Emin Tırpancı'ya , Sayın Mustafa Koçoğlu'na ve Sayın Durak Karabulut'a teşekkür ediyorum.

Muhabir: Onur Dedeoğlu