2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Doç.Dr. Halil Murat Ünver, Ankara merkezli Türkiye'nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ankara Meclisi Anadolu Güç Birliği Platformu'nu ziyaret etti.

Başkanlığını Türkiye'nin duayen gazetecilerinden Mehmet Akyol'un yaptığı Ankara Meclisi Anadolu Güç Birliği Platformu'nun Ulus'ta bulunan genel merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Ünver Ankaralılar ile bir araya geldi.

Ankara Meclisi Anadolu Güç Birliği Platformunun toplantısında kendisine gösterilen misafirperverlikten ötürü Başkan Mehmet Akyol ve ekibine teşekkür eden Doç.Dr. Halil Murat Ünver şunları söyledi:

CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu

SİSTEM İYİ ÇALIŞMIYOR

Ülkemizdeki temel sorun sistemin iyi çalışmamasıdır. Çağa uygun teknolojiyi iyi kullanan çalışanın hakkını veren bir yönetim sisteminin getirilmesi gerekmektedir. Bizler Türk mühendisleri olarak bu sistemin bir altyapı olarak hazırladık ve kamuoyuna sunuyoruz.

 Kamu yönetimciler, hukukçular, iktisatçılar, sosyologlar el birliği ile bu sistemin uygulamasını hayata geçirmelidirler. Ülkemizi çocuklarımızın rahatlıkla, huzurla güvenle yaşayabileceği bir ülke haline getirip onlara teslim etmeliyiz. Anadolu bugün bir takım güçlerin hedefindedir. Niyetleri iyi değildir. Bizleri bu topraklarda görmek istemiyorlar. Bu mesele Oğuzların Anadolu’dan silinmesine kadar gidebilir. Bu nedenle tedbirli olmalı birlik ve beraberlik içinde bulunmalıyız.

Doç.Dr. Halil Murat Ünver gibi Türkiye'nin yetiştirdiği saygın bir bilim insanını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Ankara Meclisi Anadolu Güç Birliği Platform Başkanı Mehmet Akyol hem toplantının yönetimini gerçekleştirdi hem de gündemlerine ilişkin konular hakkında toplantıya katılan üyeleri ile istişarede bulundu.

Muhabir: Onur Dedeoğlu