Kısa süre önce Ankara ile ilgili projeler üretip, siyasi parti ve belediyelerden destek talebinde bulunma kararı alan Ankara Meclisi Anadolu Birliği, bu çerçevede ziyaret trafiğini yoğunlaştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

Ankara Meclisi Anadolu Birliği üyeleri Mehmet Akyol başkanlığında yaklaşık 80 kişilik bir heyetle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temaslarda bulundu.

Ankara Meclisi Anadolu Birliği heyeti son olarak İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar ile mecliste bir araya geldi. Toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede İYI Partili Kayalar, Ankara Meclisi Anadolu Birliği'nden gelen çok sayıda katılımcıyı dinledi. Öneri, temenni ve sorulardan oluşan konuşmalara toplantı sonunda söz alan İYİ Partili Lütfullah Kayalar tek tek cevap verdi.

TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ

Katılımcılar yapılan toplantının verimli geçtiğini ifade ederken iyi Partili Lütfullah Kayalar şunları söyledi:

Mehmet Akyol Bey aktif bir başkan. Geçen hafta görüşme talebinde bulundular, bugünde bu buluşmayı gerçekleştiriyoruz. Sivil toplum alanında faaliyet göstermek zor bir iştir. İnsanın en değerli unsuru zamandır. Siz zamanınızı harcıyorsunuz. Allah yaptığınız işlerde kolaylık versin. Başarılar diliyorum.”

Ankara Meclisi Anadolu Birliği Başkanı Mehmet Akyol ise yaptıkları etkinlikler, yapılacak çalışmalar ve katılımcılar hakkında bilgi verdi.  Ziyarete katılan Ankara Meclisi yöneticileri Ankara Meclisi olarak Türkiye genelinde yaptıkları kadro çalışmaları hakkında konuştular.

Ankara Meclisi Anadolu Birliği Başkan Vekili Emin Kerimoğlu , "sivil toplum ve siyasetin her zaman için istişare halinde olmasını belirterek ülkemize katkı noktasında her zaman her alanda el birliği içinde bulunmamız gerekmektedir." dedi.

Muhabir: Onur Dedeoğlu