CHP Genel Başkan Yardımcısı  ve Ankara Milletvekili Gamze Şengel Taşcıer, 15. Olağan Ankara İl Kadın Kongresine katıldı. Taşcıer, kongrede önemli mesajlar verdi. Kadınların siyasetteki etkin rolünün demokratik bir toplumun temel taşı olduğunu belirten Taşcıer, güçlü, cesur ve vizyon sahibi kadınların karar alma mekanizmalarında daha fazla yer aldıkça daha adil ve eşit bir geleceğin inşa edileceğini vurguladı.

Kongre kapsamında açıklama yapan Taşcıer,   birlik ve dayanışma içinde olduklarını ifade etti. Konuşmasında, "Biliyoruz ki, kadınların siyasetteki etkin rolü, demokratik bir toplumun temel taşıdır" diyerek, kadınların gücüne ve önemine dikkat çekti.

Kongrede, kadınların özgürlüğü ve hakları için görevi devralan Av. Ayça Çağlar ve Yönetim Kurulu'na başarı dileklerinde bulunan Taşcıer, yeni yönetimin önemli çalışmalar gerçekleştireceğine olan inancını dile getirdi.

Kadınların Siyasetteki Rolü Güçleniyor

Kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yapan Taşcıer, şunları söyledi: "Güçlü, cesur ve vizyon sahibi kız kardeşlerimiz karar alma mekanizmalarında daha fazla yer aldıkça daha adil ve eşit bir geleceği birlikte kuracağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

Taşcıer, kongrede kadınların gücünü bir kez daha gösterdiklerini belirterek, katılım gösteren tüm kadınlara teşekkür etti ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhabir: Cansel Yıldız