Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, açıklamasında terörle mücadelede Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahramanlığını vurgularken, TBMM çatısı altında yürütülen tehlikeli ve yıkıcı terör faaliyetlerine de değindi.

CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu

Arslan’ın açıklamasında, “Kahraman Mehmetçiğimiz terörle mücadelede dün olduğu gibi bugün de destan yazıyor. Ancak ülkemizde en tehlikeli ve yıkıcı terör faaliyeti TBMM çatısı altında yürütülmektedir. Etnik ve bölücü teröre selam duran milletvekili görünümlü militanların sesi kesilmeden, terörün kökü kurutulamaz” ifadelerine yer verildi.

Arslan, özellikle "Halay ve düğün videosu" gibi bölücülük propagandası içeren kayıtların, eli kanlı çeteler tarafından masum gösterilmeye çalışıldığını belirtti. “Halay da horon da zeybek de bizimdir. Bu toprakların birlik ve beraberlik harcının silinmez izleridir. Etnik ve bölücü teröre hizmet eden hiçbir alçak emel, bu gerçeği değiştirmez” şeklinde devam eden açıklama, terörle mücadelede halkın ve devletin kararlı duruşunu desteklemek amacıyla yapıldı.

Yüksel Arslan’ın açıklaması, terörle mücadelede siyasi ve toplumsal birliğin önemine vurgu yaparak, TBMM’deki bölücü unsurlara karşı verilen mücadeleye dikkat çekti.

Arslan'ın açıklaması ise şöyle, "Kahraman Mehmetçiğimiz terörle mücadelede dün olduğu gibi bugün de destan yazıyor. Ancak ülkemizde en tehlikeli ve yıkıcı terör faaliyeti TBMM çatısı altında yürütülmektedir. Etnik ve bölücü teröre selam duran milletvekili görünümlü militanların sesi kesilmeden, terörün kökü kurutulamaz. Eli kanlı bir çetenin hakikatleri çarpıtıp, "Halay ve düğün videosu" diyerek bölücülük yapılan bir kaydı masum göstermeye çalışması terör faaliyetidir. Halay da horon da zeybek de bizimdir. Bu toprakların birlik ve beraberlik harcının silinmez izleridir. Etnik ve bölücü teröre hizmet eden hiçbir alçak emel, bu gerçeği değiştirmez."

Muhabir: Cansel Yıldız