Melih Gökçek’in beraat kararı bozuldu: Yargılama yeniden başlıyor! Melih Gökçek’in beraat kararı bozuldu: Yargılama yeniden başlıyor!

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Gazi Meclisi'nde yoğun bir gün geçirdi. Çeşitli ziyaretçileri ağırlayan Arslan, Çubuk Kuruçay Köyü Muhtarı İbrahim Kırcabel, Eryaman Gönüllüleri, Ayaş Gençali Köyü Muhtarı Mustafa Özdoğan ve Gölbaşı Haymana Dernek Başkanı Yasin Topol'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Çubuk Kuruçay Köyü Muhtarı İbrahim Kırcabel'in Ziyareti

Çubuk Kuruçay Köyü Muhtarı İbrahim Kırcabel, Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ı ziyaret ederek köyünün sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Kırcabel, köylerinde gerçekleştirilmesi gereken projeler ve talepler konusunda Arslan’dan destek istedi. Arslan, muhtarın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, köyün sorunlarıyla ilgileneceğini ve gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

Eryaman Gönüllüleri ile Görüşme

Seçim döneminde fedakârca çalışan Eryaman Gönüllüleri, Milletvekili Yüksel Arslan'ı ziyaret ederek, seçim sürecindeki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Gönüllüler, Arslan ile yaptıkları görüşmede bölgedeki sosyal projeler ve gönüllülük faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Arslan, gönüllülerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, onların emekleri ve destekleri için teşekkür etti.

Ayaş Gençali Köyü Muhtarı Mustafa Özdoğan ile Buluşma

Ayaş Gençali Köyü Muhtarı Mustafa Özdoğan, Yüksel Arslan'ı ziyaret ederek, köylerinin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Özdoğan, köyde yapılması planlanan projeler konusunda Arslan’dan destek talep etti. Arslan, muhtarın taleplerini dinleyerek, köyün gelişimi için gerekli adımların atılacağını belirtti ve muhtarın ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Gölbaşı Haymana Dernek Başkanı Yasin Topol'un Ziyareti

Gölbaşı Haymana Dernek Başkanı Yasin Topol, Milletvekili Yüksel Arslan'ı ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Topol, dernek olarak gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında Arslan’a bilgi sunarak, desteklerini talep etti. Arslan, dernek başkanının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, derneğin çalışmalarını destekleyeceğini belirtti.

Milletvekili Yüksel Arslan’dan Teşekkür Mesajı

Yüksel Arslan, yoğun gününün ardından yaptığı açıklamada, “Gazi Meclisimizde bizleri ziyaret eden Çubuk Kuruçay Köyü Muhtarımız Sayın İbrahim Kırcabel bey’e, seçim döneminde fedakârca çalışan Eryaman Gönüllülerimize, Ayaş Gençali Köyü Muhtarımız Sayın Mustafa Özdoğan bey’e ve Gölbaşı Haymana Dernek Başkanı Sayın Yasin Topol bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: İrem Arslan