Ankara Giyim Sanayicileri Derneği ve Rem Fuar Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen Capital of Fashion (COF’24) Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı, 4-7 Eylül 2024 tarihleri arasında ATO Congresium Fuar Alanı’nda moda tutkunlarıyla buluşacak. Fuar, Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, ATO, ASO, Ankara Kalkınma Ajansı ve Moda ve Hazır Giyim Federasyonu desteğiyle gerçekleştirilecek. Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı (BHA) ise fuarın iletişim sponsorluğunu üstleniyor.

Ankara, Modanın Nabzını Tuttu

COF’24 Fuarı, bayan hazır giyim sektörünün önde gelen 100’den fazla markasını ve 22 ülkeden 400’den fazla yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirerek sektörün en büyük buluşmalarından birine ev sahipliği yapacak. Fuar, yalnızca bir ticaret platformu olmanın ötesinde, Ankara’nın moda merkezi olma yolunda önemli bir adım olacak ve Türkiye’nin hazır giyim sektörünü küresel pazarda daha da güçlendirecek.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

COF’24, yerli markaların uluslararası platformlarda tanıtılmasına katkı sağlayarak, sektör profesyonelleri, tasarımcılar, üreticiler ve alıcılar için geniş çapta networking fırsatları sunacak. Ayrıca, fuarda gerçekleşecek ikili iş görüşmeleri, ülke ekonomisine katkıda bulunarak ihracatın artmasına ve yeni iş imkanlarının yaratılmasına olanak tanıyacak.

COF'24’ Fuarında Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

Fuar kapsamında; Ankara’nın yerli üreticileri, bayan hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren markalar ve sektörün önde gelen isimleri ile paneller, konferanslar, söyleşiler, defileler, sergiler ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Başkent Ankara, "Moda’nın da Başkenti" olma yolunda sizleri modanın geleceğine tanıklık etmeye davet ediyor!

Muhabir: İrem Arslan