Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi (MGÜ), üniversite faaliyetlerinin kalitesini artırmak ve hizmetlerini daha iyi hale getirmek amacıyla kapsamlı bir memnuniyet anketi düzenliyor. Bu anket, öğrenciler, akademisyenler, idari personel ve dış paydaşların görüş ve beklentilerini ölçmek için önemli bir araç olacak.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, kaliteli eğitim ve hizmet sunma misyonunu sürekli geliştirmek için geri bildirimlerin önemine inanıyor. Bu nedenle, üniversitenin çeşitli faaliyetleri hakkında geniş bir katılımcı kitlesinin görüşlerini almak üzere bu anket hazırlandı.

Öğrencilerin, akademisyenlerin, idari personelin ve dış paydaşların üniversite faaliyetleri hakkındaki memnuniyet düzeylerini ve beklentilerini belirlemek amacıyla yapılan anket sonuçları üniversitenin kalite çalışmalarına ışık tutarak iyileştirme alanlarını belirlemeye yardımcı olacak. Geri bildirimler doğrultusunda, eğitim ve hizmet süreçlerinin sürekli olarak iyileştirilmesi sağlanacak.

ANKET KONULARI

Anket, üniversitenin çeşitli faaliyet ve hizmet alanlarını kapsayacak şekilde geniş bir konu yelpazesine sahip. Sorular, katılımcıların memnuniyet düzeylerini ve önerilerini belirlemeye yönelik. Başlıca anket konuları şunlar:

Ders içerikleri, öğretim yöntemleri, akademik destek hizmetleri, Kütüphane, öğrenci işleri, kampüs olanakları, idari hizmetler, Üniversite yönetimi ile iletişim, öğrenci ve personel katılımı, bilgi akışı ve Kampüs olanakları, dijital hizmetler, laboratuvar ve atölye olanakları.

Muhabir: Sevda Ecem