Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu, Uluslararası Sanatla Uyanmak Festivali'nde

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu, 22. Uluslararası Sanatla Uyanmak Festivali'nde sahne alacak. Türk Dünyası Sanat Üniversiteleri Birliği ve TÜRKSOY iş birliği ile düzenlenecek olan bu prestijli etkinlik, 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Kosova’da gerçekleştirilecek.

Altaylar’dan Balkanlar’a Konseri

Festival kapsamında, üniversitemizin Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu, Dr. Öğr. Üyesi Eren Can Yıldız yönetiminde "Altaylar’dan Balkanlar’a" adlı özel bir konser verecek. Bu performans, festivalin en dikkat çekici anlarından biri olarak sanatseverlerle buluşacak.

Dünyaca Ünlü Sanatçılar Kosova’da Buluşuyor

Festival, dünyanın dört bir yanından gelen tanınmış sanatçılara ev sahipliği yapacak. Kosova’daki bu önemli etkinlik, sanatseverleri bir araya getirerek Türk Dünyası müziklerinin zengin kültürel mirasını dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.

 
 
Muhabir: Cansel Yıldız