Eğitim

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'nden Mobil Denetim Eğitimi

Ankara Orman Bölge Genel Müdürlüğü Mobil denetim ve kontrol işlemleri ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler” konuları ile ilgili eğitim düzenledi.

Abone Ol

Türkiye orman yangınları ile mücadele etmeye devam ediyor. İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Yamanlar Dağı'nda çıkan orman yangını ve Bolu Göynük'teki orman yangını kontrol altına alındı. Birçok noktada peş peşe yangınlar çıkarken Ankara Orman Bölge Genel Müdürlüğü tedbir amacıyla eğitim programı düzenledi.  
 
Ankara Orman Bölge Genel Müdürlüğü tarafından Çamlıdere ve Çerkeş Orman İşletme Müdürlüklerinde yangınları kontrol etmek ve denetim yapılması konularıyla ilgili eğitimler düzenledi. Eğitim kapsamında, “Mobil denetim ve kontrol işlemleri ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler” konuları üzerinde duruldu.  
OZM Şube Müdürü Sami Topçu tarafından verilen eğitimlere, İşletme Müdürlüklerinde görev yapan teknik personel katıldı. Eğitim kapsamında yangınları kontrol etmek ve denetim yapılması konularında farkındalık yaratılıyor. 
 
Düzenlenen eğitim programı hakkında resmi sosyal medya hesabı Twitter X üzerinden paylaşım yapan Ankara Orman Bölge Genel Müdürlüğü “Çamlıdere ve Çerkeş Orman İşletme Müdürlüklerimizde mobil denetim ve kontrol işlemleri ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. OZM Şube Müdürü Sami Topçu tarafından verilen eğitimlere, İşletme Müdürlüklerimizde görev yapan teknik personelimiz katılım sağladılar.” ifadeleri kullanıldı.